Hoe eenvoudig volgers van een Instagram-account blokkeren?

Instagram-account is een online netwerksite voor sociale media die mensen met elkaar laat communiceren door hen video's en foto's te laten delen. Het maakt echter niet uit hoe lang u het specifieke account afhandelt, op een bepaald moment moet u een expert benaderen om te weten hoe de verschillende functies van de applicatie precies worden gebruikt. Bijna de meerderheid van de gebruikers vraagt ​​naar de eenvoudigste manier waarop een persoon gemakkelijk ongewenste volgers van hetzelfde account kan blokkeren. Als je ook op zoek bent naar de oplossing voor een probleem dat aan je account is gekoppeld, hoef je alleen maar het Instagram contact bellen zo snel mogelijk te bellen.

Stappen om de volgers van het bovengenoemde account te blokkeren, worden hieronder gemarkeerd: -

  • De allereerste stap die u moet nemen, is naar de hoofdpagina van uw account navigeren nadat u een wachtwoord en gebruikersnaam heeft opgegeven.
  • Vervolgens moet u uw profiel bezoeken door op de omtrek van een persoonspictogram in de rechterbenedenhoek van de pagina te tikken.
  • Zorg er nu voor dat je op de optie 'Volgers' klikt en tik op het nummer rechts van de profielfoto van je account.
  • Klik ten slotte op de volgers die je wilt blokkeren, klik vervolgens op het optiespictogram en tik op de optie "Blokkeren".
Dit is de stapsgewijze briefing om op een gemakkelijke manier volgers van je account te blokkeren. Als u meer hulp nodig heeft bij een van de problemen met betrekking tot uw account, dan kunt u op uw gemak rechtstreeks Instagram helpdesk bellen. We zijn uitgerust met een zeer deskundig en geautoriseerd team van technici die u de juiste hulp zullen bieden om problemen op een effectieve manier op te lossen. U kunt ook met ons praten via live-chats, e-mails en telefoontjes, afhankelijk van uw comfortzone. Raak dus niet in paniek en communiceer zonder vertraging en ongemak met onze technici, want we zijn hier alleen om te werken volgens uw comfortzone.

Comments

Popular posts from this blog

Een complete gids om het vergeten Instagram-wachtwoord opnieuw in te stellen

Hoe berichten direct door te sturen via Instagram

Schakel uw Instagram-account onmiddellijk uit vanaf uw apparaat