Hoe plaats je snel meerdere foto's op een Instagram-account?

 Bijna iedereen is op de hoogte van de nieuwste en meest bewonderde sociale mediasite die mensen in staat stelt om ook op persoonlijk en zakelijk vlak met hun vrienden en onbekende mensen te communiceren. Als u het specifieke account al geruime tijd gebruikt en nog steeds een functie onaangetast is, is het beter om een ​​expert te benaderen om de juiste kennis over hen te zoeken. Een van die veel voorkomende functies die onbekend is bij een groot aantal gebruikers, betreft de procedure om meerdere afbeeldingen tegelijk op het account te uploaden. Blijf deze blog lezen of bel altijd en overal het Instagram Helpdesk belgie voor meer hulp bij problemen met je account.


Stappen om meerdere foto's op hetzelfde account te plaatsen, worden hieronder vermeld: -

  • Zoals jullie allemaal weten, moet je eerst naar het profiel van de specifieke applicatie gaan via een apparaat naar keuze.
  • Vervolgens moet u op het plus pictogram klikken dat zich tussen het vergrootglas en het hart pictogram bevindt.
  • Zorg er nu voor dat u op de “meervoudige knop” tikt die zich in de rechterbovenhoek van uw galerij bevindt.
  • Kies de eerste afbeelding door op de foto's te tikken en selecteer de optie meer afbeeldingen om meerdere afbeeldingen te uploaden.
  • Ga uiteindelijk naar hetzelfde bericht en bekijk alle afbeeldingen die je hebt geüpload door de afbeeldingen te verschuiven.
Dit is de stapsgewijze briefing om meerdere foto's tegelijk op hetzelfde account te plaatsen. Als u meer informatie wilt over alles wat met uw account te maken heeft, bel dan in een oogwenk Instagram belgie contact. Ons professionele en deskundige team zal uw zorg als hun eerste prioriteit behandelen. U kunt altijd en overal zonder vertraging contact met ons opnemen via live chats, e-mails en telefoontjes. Dus denk er niet langer over na en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Denk niet te veel na, zodat er geen vertraging optreedt bij het oplossen van problematische fouten zodra we het exacte probleem kennen.


Comments

Popular posts from this blog

Een complete gids om het vergeten Instagram-wachtwoord opnieuw in te stellen

Hoe berichten direct door te sturen via Instagram

Schakel uw Instagram-account onmiddellijk uit vanaf uw apparaat