Stappen om automatisch volgen op Instagram te stoppen?

Instagram is het populairste sociale mediaplatform. Het biedt een gemeenschappelijk platform om verbinding te maken met je vrienden, familieleden, geliefden. Net als bij andere sociale netwerksites is het naar voren gekomen als een krachtig hulpmiddel voor online mediamarketing. Je hebt misschien gemerkt dat je een aantal willekeurige Instagram-accounts volgt? Dit is wanneer spammers controle krijgen over uw account. Om te voorkomen dat het Instagram-account anderen automatisch volgt, moet je ervoor zorgen dat niemand behalve jij toegang krijgt tot het account.Hier, met de technische ondersteuning van Instagram contacteren belgie, zullen we een overzicht geven van hoe u het automatisch volgen van het Instagram-account kunt stoppen met behulp van het wijzigen van het wachtwoord in de mobiele app, zoals beschreven in de volgende stappen:
Instagram contacteren belgie
  1. Tik op het Instagram-pictogram openen in de app-lade of door te zoeken.
  2. Ga verder door op het profielpictogram voor Android of de profielfoto voor (iOS) te tikken. Dit staat rechtsonder op het scherm.
  3. Ga verder door op de drie horizontale pijlen van het menu te tikken. Dit staat rechtsboven op het scherm.
  4. Klik op instellingen, onderaan het menu.
  5. Klik vervolgens onder het kopje privacy op de beveiligingsoptie, naast het pictogram van een schild.
  6. Meestal gevonden in de eerste lijst van het menu, tik op wachtwoord optie.
  7. Voer het huidige wachtwoord in het huidige tekstveld in om het wachtwoord te wijzigen.
  8. Ga verder door tweemaal het nieuwe wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat het sterk en uniek is en ten minste 8 alfanumerieke tekens bevat.
  9. Tik ten slotte op het vinkje in de rechterbovenhoek van het scherm. U ontvangt ook een e-mailbevestiging met betrekking tot de wachtwoordwijziging.

Evenzo kunt u het wachtwoord op een computer wijzigen of de verbonden apps beheren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Instagram belgie contacteren. De experts en professionele technici helpen u op alle mogelijke manieren om tot betrouwbare en effectieve oplossingen te komen. Ze hebben jarenlange ervaring e in het voldoen aan de verwachtingen van de klanten. Ze werken het hele jaar door en je kunt ze bereiken via live chats, e-mail en telefoontjes.


Comments

Popular posts from this blog

Een complete gids om het vergeten Instagram-wachtwoord opnieuw in te stellen

Hoe berichten direct door te sturen via Instagram

Schakel uw Instagram-account onmiddellijk uit vanaf uw apparaat