Hoe Instagram-hoogtepunten opslaan?

Instagram is een populair netwerk medium voor sociale media. Het biedt het gemeenschappelijke platform waarmee u video's, afbeeldingen, chats en andere informatie over delen kunt uploaden. Bovendien is het ook naar voren gekomen als een krachtig hulpmiddel voor online marketing. Het is een multifunctionele sociale media met veel geavanceerde ingebouwde functies. Toch is het medium gevoelig voor zowel technische als niet-technische storingen. Zoals Instagram die niet reageert vanwege bepaalde netwerkfouten, problemen bij het uploaden van foto's of video's, niet kunnen inloggen of uitloggen, het probleem bij het herstellen van een gehackt account of nog veel meer.
Hier krijg je, met de technische assistentie van instagram helpdesk bellen, waardevol inzicht in het opslaan van de Instagram-hoogtepunten. In tegenstelling tot verhalen, blijft het hoogtepunt op uw profiel totdat u overweegt het te verwijderen. Hoewel er verschillende manieren zijn om de hoogtepunten op te slaan. In de ondergetekende sectie zullen we ons voornamelijk concentreren op het downloaden van verhalen zoals hieronder beschreven:

Instagram helpdesk bellen

  • Tik eerst op de Instagram-app openen op het startscherm of in de app-lade. Maar er is een limiet aan het downloaden van slechts één hoogtepunt tegelijk via deze methode.
  • Tik op open het profielpictogram in de rechter benedenhoek. De huidige hoogtepunten verschijnen onder de bio bovenaan de pagina.
  • Nadat u de gemarkeerde omslagafbeelding hebt geselecteerd om hetzelfde af te spelen. Als je meerdere highlights hebt geselecteerd, volgt de volgende highlight automatisch snel.
  • Klik in de linkerbenedenhoek van het gemarkeerde gedeelte op de optie Gezien door telling om de verhalen te downloaden.
  • Tik ten slotte op het download pictogram. Hetzelfde zou de foto of video automatisch downloaden naar de filmrol.

Evenzo kunt u de hoogtepunten opslaan door de hoogtepunten van iemand anders te downloaden. Voor verdere hulp kun je contact opnemen met de Instagram contact bellen voor onmiddellijke hulp. De gecertificeerde technici hebben de vaardigheden, kennis en expertise om de problemen in een zo kort mogelijk tijdsbestek op te lossen. Of het nu technisch of niet-technisch is. U kunt de experts op elk moment of gedurende de 365 dagen van het jaar bereiken. Ze zijn toegankelijk via online chatondersteuning, sms of geautomatiseerde belservice om op de meest transparante manier efficiënte oplossingen te bieden.



Comments

Popular posts from this blog

Een complete gids om het vergeten Instagram-wachtwoord opnieuw in te stellen

Hoe berichten direct door te sturen via Instagram

Schakel uw Instagram-account onmiddellijk uit vanaf uw apparaat