Hoe berichten direct door te sturen via Instagram

Net als facebook is instagram een ​​populaire sociale netwerksite. Het biedt een platform voor de gebruikers om verbinding te maken door video's, afbeeldingen, informatie of inhoud te uploaden. Net als bij andere sociale media-apps hebben Instagram-gebruikers echter ook een aantal technische problemen. Sommigen van hen hebben problemen met het aanmaken van een account, of zorgen met betrekking tot het verzenden van berichten, problemen met het uploaden van foto's of video's, het herstellen van een gehackt account, het reageert niet vanwege een netwerkfout. Omdat je verslaafd bent aan dit blogbericht, gaan we ervan uit dat je een oplossing met betrekking tot berichten nodig hebt.
telefoonnummer Instagram belgie

Hier, met de technische assistentie van Instagram telefoon om contact op te nemen met België, zullen we een kort inzicht geven in hoe je berichten rechtstreeks via instagram kunt doorsturen, zoals hieronder gemarkeerd. Verrassend genoeg kost dit alles zeer redelijke kosten, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.
  • Klik op de instagram-app openen, deze klikt op de instagram-startpagina openen. Zo niet, typ dan uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.
  • Tik op het pictogram voor gewoon papier openen in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit zal direct een instagram openen. Als u niet op de startpagina bent, tikt u op het huisvormige pictogram in de linkerbenedenhoek.
  • Ga verder door op een nieuw bericht onderaan het betreffende scherm te tikken.
  • Selecteer een persoon die u een bericht wilt sturen. Je kunt zoveel mensen selecteren als je wilt. U kunt ook een gebruikersnaam typen in de zoekbalk bovenaan het scherm.
  • Ga door met typen, schrijf een bericht veld onderaan het veld. Typ het bericht. Als u een foto wilt sturen. Tik op een pictogram in het tekstveld en klik op een foto om deze te selecteren.
  • Druk ten slotte op de verzendoptie, rechts van het berichtveld. Voor Android wordt de verzendoptie aangegeven als vinkje.
Daarom kunt u voor verdere assistentie contact opnemen met de speciale telefoonnummer Instagram belgiet. Ze bieden 365 dagen aan de deur zonder verborgen kosten. Je kunt ze bereiken via online chats, e-mailservices en geautomatiseerde telefoontjes, rekening houdend met je comfortzone en dat ook de klok rond.

Comments

Popular posts from this blog

Een complete gids om het vergeten Instagram-wachtwoord opnieuw in te stellen

Schakel uw Instagram-account onmiddellijk uit vanaf uw apparaat