Eenvoudige stappen om de Instagram-app op uw apparaat bij te werken


Instagram nummer

Bent u op zoek naar enkele nauwkeurige oplossingen om de Instagram-app op uw apparaat bij te werken? Weet u niet echt hoe u hetzelfde moet doen of heeft u geen passende oplossing gevonden? Welnu, wat de reden ook hier in deze blog is, u krijgt zeker de oplossing die u zoekt.

En in het geval u problemen tegenkomt met betrekking tot uw Instagram-account, kunt u altijd contact opnemen met het gekwalificeerde team van experts op Instagram Nummer. En ze geven u de beste oplossingen die betrouwbaar zijn om alle problemen op te lossen. Om de Instagram-app te kunnen bijwerken, moet u de onderstaande stappen op de juiste manier volgen voor het juiste resultaat.


  • Het eerste dat moet worden gedaan, is dat je de Google Play-app op je Android-apparaat moet openen.
  • Ga vervolgens naar de optiewerkbalk in de linkerbovenhoek van het weergegeven scherm.
  • Selecteer vervolgens de tweede optie met de titel ‘Apps en games’ op de huidige pagina.
  • Nu de beschikbare lijst met apps die moeten worden bijgewerkt. Je moet scrollen en de Instagram-app in de lijst vinden.
  • Tik ten slotte op de optie ‘Update’. Hierna begint de Instagram-app automatisch met bijwerken.
Als je wilt, ga dan naar het tabblad ‘Auto Update’ voor je Android; hiermee mis je nooit een update van je apps en Instagram.
  • Allereerst moet u naar het menu Instellingen in de Google Play Store-app gaan.
  • Vervolgens hoeft u alleen maar op de instellingen ‘apps voor automatisch bijwerken’ te tikken, de knop voor automatisch bijwerken wordt ingeschakeld.
  • Hierna kun je doorgaan en Instagram openen en de nieuwste en nieuwe functies verkennen.
Nu zijn de Give-oplossingen absoluut correct en zouden ze je moeten helpen om de Instagram-app met succes bij te werken. Als je echter problemen ondervindt om hetzelfde te doen, neem dan zonder aarzeling contact op met de technici op Instagram Nummer. En de hoog opgeleide technici helpen u en bieden u de beste oplossingen.


Comments

Popular posts from this blog

Een complete gids om het vergeten Instagram-wachtwoord opnieuw in te stellen

Hoe berichten direct door te sturen via Instagram

Schakel uw Instagram-account onmiddellijk uit vanaf uw apparaat